Naboens levering. Sammen billigere!

Naboens levering. Sammen billigere!
Vil du spare på forsendelsesomkostninger? Lav et team med dine naboer og bestil fra 9 paller med varer. Vi leverer din ordre GRATIS til din dør. Hvordan fungerer det?
1. Arranger med naboerne

Samarbejd med naboer, der bor i nærheden, og bliv enige om den mængde, som alle ønsker at bestille. Den mindste samlede ordremængde er fra 9 paller, maksimumet er ikke begrænset. Ethvert antal husstande beliggende inden for en radius på 5 km fra hinanden kan deltage i denne ordning.
2. Afgiv en ordre
Vælg det antal og kombinationen af ​​varer, du har brug for personligt i vores onlinebutik, og tilføj i kurven. Når du afgiver en ordre, skal du angive antallet og navnene på de involverede naboer (ikke tælle dig selv med) i afsnittet “Bemærkninger til ordren”, og i afsnittet “FORSENDELSE” skal du vælge “naboens levering”
3. Betal for din ordre
Betal med kreditkort. Prisen for din ordre fryses på din konto. Penge trækkes først efter, at varerne er leveret til dig.
4. Modtag en ordrebekræftelses-e-mail og ordrenummer.
Efter at du har placeret din ordre, sender vi dig et bekræftelsesbrev pr. post og ordrenummer. Videregive dette ordrenummer til de andre naboer – når dem registrerer din dele af ordren, skal de angive dette ordrenummer i afsnittet “Bemærkninger til ordren”
5. Få din ordre
Når alle involverede i din “nabo’s levering” har afsluttet deres del af ordren, vil vi informere dig om leveringsdatoen. På den valgte dag vil vi levere alle dine ordrer til døren gratis.

* Vi har udviklet en separat betalingsmulighed for hver nabo for nemheds skyld. Du kan også blot bestille 9+ paller, betale for alle naboer og distribuere varerne mellem dig i henhold til dine aftaler. I dette tilfælde forberedes ordren til levering straks, og du behøver ikke at vente, indtil dine naboer foretager en ordre på egen hånd.