juni 15, 2020

Salgsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser (træpiller, træbriketter, brænde) gælder for alle leverancer fra Unite-dk.com . Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Unite-dk.com.

Priser
Alle priser på Unite-dk.com. er anført i DKK. og inklusiv 25% moms.

Betaling
Når du har gennemført din betaling, ser du et skærmbillede med din ordrebekræftelse, som du kan printe ud. Umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, modtager du en e-mail.

Betaling via kredit kort eller MobilePay

Der kan på unite-dk.com betales med Visa, MasterCard, Dankort, American Express, JCB, MobilePay eller ved bankoverførsel

kreditkort_onlinemobilepay_online

 

Sikkerhed ved betaling med kredit kort

Unite-dk.com benytter sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer informationen mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og internetserveren (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til PBS. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. Ved betaling med Dankort og Visa Dankort, overføres data direkte til PBS i krypteret form. Vi modtager ingen data om dit Dankort.

Betaling via bank overførsel
Vælger du betaling med forudbetaling, modtager du en e-mail med ordrebekræftelse samt konto oplysninger straks efter ordreafgivelsen. Først når Unite-dk.com har modtaget din indbetaling, går din bestilling til levering, (Husk at anfører navn og ordre nr. på indbetalingen)

Levering
Unite-dk.com leverer alle former for biobrændsler (træpiller, træbriketter, brænde) hele Danmark og brofaste øer. Varen leveres senest 5 arbejdsdage efter ordreafgivelse på Jylland og Fyn og senest 10 dage på Sjælland.
Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag, skriv i kommentarfeltet, hvis der ønskes en opringning fra chaufføren inden aflæsning af træpiller. Vi sender et mail om leveringstid 1 dag før levering. Beskriv i feltet kommentar udførligt, hvor dine vare skal aflæsses. Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse. Aflæsning af paller sker med mobiltruck (terrain selvkørende el-palleløfter). Adgansvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m. og frihøjden 4,10 m, ingen udhængende træer eller lign.
Bemærk: Det kræves 1,80 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres i garage eller lign, tærskelhøjden ved indgangen til garagen bør ikke være højere end 5 cm. Bredden skal være mindst 2,50 meter. Hvis ikke varen “kan” placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt.
Syddanmark og Sjælland område: I øjeblikket foretages levering uden den mobiltruck (terrain selvkørende el-palleløfter), så levering muligt til kantsten eller efter aftale.

Naboens levering. Sammen billigere!
Vil du spare på forsendelsesomkostninger? Lav et team med dine naboer og bestil fra 9 paller med varer. Vi leverer din ordre GRATIS til din dør. Hvordan fungerer det?
1. Arranger med naboerne

Samarbejd med naboer, der bor i nærheden, og bliv enige om den mængde, som alle ønsker at bestille. Den mindste samlede ordremængde er fra 9 paller, maksimumet er ikke begrænset. Ethvert antal husstande beliggende inden for en radius på 5 km fra hinanden kan deltage i denne ordning.
2. Afgiv en ordre
Vælg det antal og kombinationen af ​​varer, du har brug for personligt i vores onlinebutik, og tilføj i kurven. Når du afgiver en ordre, skal du angive antallet og navnene på de involverede naboer (ikke tælle dig selv med) i afsnittet “Bemærkninger til ordren”, og i afsnittet “FORSENDELSE” skal du vælge “naboens levering”
3. Betal for din ordre
Betal med kreditkort. Prisen for din ordre fryses på din konto. Penge trækkes først efter, at varerne er leveret til dig.
4. Modtag en ordrebekræftelses-e-mail og ordrenummer.
Efter at du har placeret din ordre, sender vi dig et bekræftelsesbrev pr. post og ordrenummer. Videregive dette ordrenummer til de andre naboer – når dem registrerer din dele af ordren, skal de angive dette ordrenummer i afsnittet “Bemærkninger til ordren”
5. Få din ordre
Når alle involverede i din “nabo’s levering” har afsluttet deres del af ordren, vil vi informere dig om leveringsdatoen. På den valgte dag vil vi levere alle dine ordrer til døren gratis.

* Vi har udviklet en separat betalingsmulighed for hver nabo for nemheds skyld. Du kan også blot bestille 9+ paller, betale for alle naboer og distribuere varerne mellem dig i henhold til dine aftaler. I dette tilfælde forberedes ordren til levering straks, og du behøver ikke at vente, indtil dine naboer foretager en ordre på egen hånd.

Opbevaring
Vigtigt! Træpiller og briketter skal opbevares indendørs eller under et tag på et tørt sted uden direkte sollys, regn eller fugt.

Kvittering
Kvitteringen fremkommer med en betalt faktura, der sendes til dig pr. e-mail, når betalingen er modtaget. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Fortrydelsesret
Du har mulighed for at fortryde dit køb i henhold til forbrugeraftaleloven. Fortrydes bestilling inden levering, kan den omkostningsfrit afbestilles. Såfremt varene, mod forventning, ikke lever op til dine forventninger, kan du altid returnere og modtage pengene retur. Vi tilbyder 14 dages returret efter levering. Vi tilbagefører beløbet til din konto så snart, at vi har modtaget varerne retur på vores lager. Varerne skal tilbagesendes indenfor 14 dage fra fortrydelsesretten benyttes. Bemærk, at du som kunde selv skal afholde alle omkostninger, som er forbundet ved at returnere varerne. Yderligere forpligter du dig til at returnere varerne i væsentlig samme stand og mængde, som varerne er modtaget.

Reklamation
Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse, på alle varer købt på Unite-dk.com. Selvforskyldt fugt, eller lign. samt skade på emballage, samt ukorrekte opbevaringsforhold for træpiller og beskadigelse fra fugt (regn og lign) og sollys (emballageskade) er købers ansvar og er ikke omfattet af reklamationsretten.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, afgifts- og momsændringer.
Evt. tilbud gælder så længe lager haves.

Fortrolighed
Dine oplysninger vi ikke blive videregivet til tredjepart, i andre henseende end det er nødvendigt, fx ved levering.
Ifølge dansk bogføringslov skal Unite-dk.com. opbevarer oplysninger omkring dit køb i 5 år.

Persondatapolitik
Her du kan finde information om, hvilke data unite-dk.com samler om dig, hvad vi bruger data til, og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, vi har om dig. Vi behandler naturligvis dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark. Denne persondatapolitik gælder for alle de informationer, vi noterer, registrerer eller opfanger om dig, når du bruger vores website, unite-dk.com, når du sender mail eller sms til os, og når du skriver til os via sociale medier. Vi gemmer kun de persondata, vi har brug for, for eksempel for at kunne kontakte dig, rådgive eller give support, levere produkter eller sende dig en faktura. Vi gemmer ikke dine data længere end højst nødvendigt. Når du besøger unite-dk.com, bliver der samlet anonyme data i Google Analytics. Derudover deler vi ikke dine data, med mindre du beder os dele dem med samarbejdspartnere. Du har ret til at få dine data slettet, og du skal blot kontakte os, såfremt du ønsker at få data slettet.